Skip to content

Handleliste

Handlelisten er tom :(

Enkel gulasjsuppe

Denne suppen eller gryten er en enklere variant av Ungarns nasjonalrett. Suppen lager seg selv og er en lettvint og næringsrik middag for en hektisk hverdag.

enkel
35min
2t og 35m

Gryte

·

Suppe

·

One-Pot

·

enkel gulasjsuppe med storfekjøtt, paprika, gulrøtter og potet. Toppet med frisk kruspersille

Ingredienser

Porsjoner

storfekjøtt

800 g

kjøttkraft

10 dl

gul løk

2 stk

hakkede tomater

400 g

rød paprika

2 stk

gulrot

2 stk

potet

5 stk

frisk persille

Basisingredienser

hvitløk

2 stk

paprika krydder

2 ss

salt

pepper

Fremgangsmåte

1

Lag kjøttsaus

1t og 30m

  • Tilsett
    800 g storfekjøtt i terninger (ca 2x2 cm) i en gryte med 10 dl kjøttkraft . Kok opp.
  • Finhakk
    2 stk gul løk og 2 stk hvitløk og tilsett i gryten.
  • Tilsett
    400 g hakkede tomater og 2 ss paprika krydder . La suppen småkoke i 1-3 timer.

    2

    Forbered og tilsett grønnsaker

    60min

  • Kutt
    2 stk rød paprika , 2 stk gulrot og 5 stk potet
  • Tilsett grønnsakene når det er ca 45 minutter til servering, litt avhengig av størrelsen på bitene. Kok til de er møre.

    3

    Smak til og server

    5min

  • Smak på suppen og se om den trenger
    salt og pepper . Du kan også tilsette mer paprikapulver hvis du ønsker mer smak, eller litt chilli eller kayennepepper hvis du vil ha den mer spicy.
  • Dryss over med litt
    frisk persille og server.