Skip to content

Handleliste

Handlelisten er tom :(

Kjøttdeiggryte med sopp og squash

Dette er en enkel gryterett med kjøttdeig, grønnsaker og pasta. Ønsker du en one pot middag kan man tilsette mer vann eller kraft og koke pastaen rett i gryten, men jeg synes det er best å koke pastaen for seg selv.

enkel
40min
60min

Gryte

·

Pasta

·

Ingredienser

Porsjoner

kjøttdeig

400 g

gul løk

1 stk

tomatpure

100 g

hakkede tomater

400 g

kjøttkraft

4 dl

sjampinjong

250 g

squash

250 g

pasta

4 porsjoner

fersk basillikum

1 dl

Basisingredienser

hvitløksfedd

4 stk

rosmarin

1 ss

salt

pepper

parmesan

Fremgangsmåte

1

Lag kjøttsaus

15min

  • I en gryte: Begynn å stek
    400 g kjøttdeig
  • Kutt opp
    1 stk gul løk og tilsett i gryten. Stek videre.
  • Finhakk
    4 stk hvitløksfedd og tilsett i gryten.
  • Tilsett
    100 g tomatpure , 400 g hakkede tomater , 1 ss finhakket rosmarin og 4 dl kjøttkraft

    2

    Tilsett grønnsaker

    35min

  • Kutt opp
    250 g sjampinjong i medium biter og 250 g squash i små biter.
  • Tilsett grønnsakene ca 30 minutter før servering og la gryten småkoke.

    3

    Lag tilbehør

    10min

  • Lag
    4 porsjoner pasta slik at det er ferdig samtidig som kjøttsausen. Hvis man vil ha pastaen i gryten kan man la den koke de siste par minuttene i gryten.
  • Smak til gryten med
    salt og pepper
  • Finhakk
    1 dl fersk basillikum og rør inn i gryten rett før servering.
  • Server med litt revet
    parmesan