Kylling i mangosaus
enkel
30min
40min
Ovnsrett
·
Asiatisk
·

Ingredienser
Porsjoner
kylling lårfilet
600 g
mango chutney
200 g
cashewnøtter
koriander
grønt eple
1 stk
rømme
1 dl
Basisingredienser
ris
3 porsjoner
kyllingkraft
2 dl
currypulver
1 ss
Fremgangsmåte
1
Kok ris
5min
Tilbered 3
porsjoner
ris etter anvisning
2
Stek kylling
25min
Sett ovnen på 190 ºC I en stekepanne som tåler ovn: Brun 600
g
kylling lårfilet Tilsett 2
dl
kyllingkraft og rør om slik at all fond fra stekepannen løsner. Tilsett 1
ss
currypulver og 200
g
mango chutney . Rør om til en gjeve saus. Hell litt saus over kyllinglårene. Stek i ovnen til kyllinglårene er ferdig, ca 20 minutter.
3
Server
10min
Finhakk litt
cashewnøtter og del
koriander og 1
grønt eple i små biter. Server med maten Rett før servering: Ta ut kyllingbitene og rør inn 1
dl
rømme i sausen. Smak til sausen om den trenger mer salt eller currypulver. Legg kyllingen tilbake og server.