Skip to content

Oppskrifter

Handleliste

Handlelisten er tom :(

Gryte

Pasta

Kjøttdeiggryte med sopp og squash

enkel
40min
60min

Porsjoner

Ingredienser

kjøttdeig

400 g

gul løk

1 stk

tomatpure

100 g

hakkede tomater

400 g

kjøttkraft

4 dl

sjampinjong

250 g

squash

250 g

pasta

4 porsjoner

fersk basillikum

1 dl

Basisingredienser

hvitløksfedd

4 stk

rosmarin

1 ss

salt

pepper

parmesan

Fremgangsmåte

1

Lag kjøttsaus

15min

  • I en gryte: Begynn å stek
    400 g kjøttdeig
  • Kutt opp
    1 stk gul løk og tilsett i gryten. Stek videre.
  • Finhakk
    4 stk hvitløksfedd og tilsett i gryten.
  • Tilsett
    100 g tomatpure , 400 g hakkede tomater , 1 ss finhakket rosmarin og 4 dl kjøttkraft

    2

    Tilsett grønnsaker

    35min

  • Kutt opp
    250 g sjampinjong i medium biter og 250 g squash i små biter.
  • Tilsett grønnsakene ca 30 minutter før servering og la gryten småkoke.

    3

    Lag tilbehør

    10min

  • Lag
    4 porsjoner pasta slik at det er ferdig samtidig som kjøttsausen. Hvis man vil ha pastaen i gryten kan man la den koke de siste par minuttene i gryten.
  • Smak til gryten med
    salt og pepper
  • Finhakk
    1 dl fersk basillikum og rør inn i gryten rett før servering.
  • Server med litt revet
    parmesan