Gryte
Pasta
Kjøttdeiggryte med sopp og squash
enkel
40min
60min
Porsjoner
Ingredienser
kjøttdeig
400 g
gul løk
1 stk
tomatpure
100 g
hakkede tomater
400 g
kjøttkraft
4 dl
sjampinjong
250 g
squash
250 g
pasta
4 porsjoner
fersk basillikum
1 dl
Basisingredienser
hvitløksfedd
4 stk
rosmarin
1 ss
salt
pepper
parmesan
Fremgangsmåte
1
Lag kjøttsaus
15min
I en gryte: Begynn å stek 400 g kjøttdeig Kutt opp 1 stk gul løk og tilsett i gryten. Stek videre. Finhakk 4 stk hvitløksfedd og tilsett i gryten. Tilsett 100 g tomatpure , 400 g hakkede tomater , 1 ss finhakket rosmarin og 4 dl kjøttkraft
2
Tilsett grønnsaker
35min
Kutt opp 250 g sjampinjong i medium biter og 250 g squash i små biter. Tilsett grønnsakene ca 30 minutter før servering og la gryten småkoke.
3
Lag tilbehør
10min
Lag 4 porsjoner pasta slik at det er ferdig samtidig som kjøttsausen. Hvis man vil ha pastaen i gryten kan man la den koke de siste par minuttene i gryten. Smak til gryten med salt og pepper Finhakk 1 dl fersk basillikum og rør inn i gryten rett før servering. Server med litt revet parmesan