Skip to content

Oppskrifter

Handleliste

Handlelisten er tom :(

Pasta

Marry me chicken

Den populære TikTok retten med litt sjampinjong.

enkel
40min
40min

Porsjoner

Ingredienser

kylling lårfilet

600 g

gul løk

1 stk

sjampinjong

200 g

soltørkede tomater

100 g

kremfløte

2 dl

parmesan

50 g

Basisingredienser

salt

pepper

hvitløksfedd

2 stk

Server med litt pasta eller ris.

Fremgangsmåte

1

Brun kyllingen

10min

  • Sett ovnen på 200 grader.
  • Krydre
    600 g kylling lårfilet med salt og pepper .
  • Brun kyllingen i stekepannen og legg til side.
  • Tillsett litt vann forsiktig i stekepannen og rør rundt slik at fonden fra kyllingen løsner. Hell det ut av pannen og ta vare på til senere.

    2

    Lag sausen

    15min

  • Stek
    1 stk finhakket gul løk til den blir blank. Her kan man tilsette litt vann på starten for at det skal gå fortere.
  • Tilsett
    2 stk finhakket hvitløksfedd , 200 g oppkuttet sjampinjong og 100 g oppkuttede soltørkede tomater . Stek i par minutter.
  • Tilsett litt vann og rør om til alt fond er løsnet.
  • Rør inn
    2 dl kremfløte og 50 g parmesan .

    3

    Stek kyllingene

    15min

  • Legg kyllingen og den sparte ponden tilbake i gryten hvis den tåler ovn, evt i en ildfast form sammen med sausen.
  • Sett gryten i ovnen til kyllingen er ferdig stekt.