Brødbakst
Surdeigstarter pannekake
En rask og smakfull oppskrift som bruker opp restene av surdeigstarteren.
enkel
10min
10min
Pannekaker
Ingredienser
surdeig starter
100 g
Basisingredienser
salt
2 ml
hvitløkspulver
2 ml
kayennepepper
1 ml
spisskummen
1 ml
kokosnøttolje
sesamfrø
smør
Fremgangsmåte
1
Miks ingrediensene
5min
Tilsett 100 g surdeig starter , 2 ml salt , 2 ml hvitløkspulver , 1 ml kayennepepper og 1 ml spisskummen I en skål og rør til en jevn røre. For en mer rennende konsistens kan man tilsette litt vann.
2
Stek pannekaken
5min
Var opp litt kokosnøttolje i en stekepanne. Tilsett røren og dryss litt sesamfrø på toppen mens deigen fortsatt er rennende. Snu pannekaken når røren har blitt fast på toppen og pannekaken har en litt gyllen farge under. Tilsett litt smør I stekepannen og flytt rundt på pannekaken slik at hele undersiden blir dekket med smør. Når pannekaken har fått en litt gyllen farge på undersiden er den ferdig.
Server gjerne vedsiden av en suppe eller liknende.