Sylting
Syltet rødløk
Syltet rødløk er godt til alt og er kjempeenkelt å lage.
enkel
15min
2t og 15m
Rødløk i gram
Ingredienser
rødløk
300 g
Basisingredienser
vann
1 dl
eddik
1 dl
salt
0.50 ss
sukker
1 ss
hel pepperkorn
0.50 ss
Fremgangsmåte
1
Kutt rødløken
10min
Vask og kutt 300 g rødløk I ønsket fasong og legg i en beholder som tåler høy varme.
2
Sylt grønnsakene
2t og 5m
Tilsett 1 dl vann , 1 dl eddik , 0.50 ss salt , 1 ss sukker og 0.50 ss hel pepperkorn til en gryte. Kok opp og rør om til saltet og sukkeret er oppløst. Hell syltelaken over grønnsakene og la dem stå på kjøkkenbenken i et par timer.
Når du er ferdig, pass på at laken dekker løken og oppbevar i kjøleskapet.