Skip to content

Oppskrifter

Handleliste

Handlelisten er tom :(

Sylting

Syltet rødløk

Syltet rødløk er godt til alt og er kjempeenkelt å lage.

enkel
15min
2t og 15m

Rødløk i gram

Krukke med sylted rødløk

Ingredienser

rødløk

300 g

Basisingredienser

vann

1 dl

eddik

1 dl

salt

0.50 ss

sukker

1 ss

hel pepperkorn

0.50 ss

Fremgangsmåte

1

Kutt rødløken

10min

  • Vask og kutt
    300 g rødløk I ønsket fasong og legg i en beholder som tåler høy varme.

    2

    Sylt grønnsakene

    2t og 5m

  • Tilsett
    1 dl vann , 1 dl eddik , 0.50 ss salt , 1 ss sukker og 0.50 ss hel pepperkorn til en gryte.
  • Kok opp og rør om til saltet og sukkeret er oppløst.
  • Hell syltelaken over grønnsakene og la dem stå på kjøkkenbenken i et par timer.

    Når du er ferdig, pass på at laken dekker løken og oppbevar i kjøleskapet.